Hotel Neukirchen

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Neukirchen

Zirbenhotel Steiger Neukirchen

Hotel in Neukirchen

Het door een familie geleide 4-sterren Zirbenhotel Steiger is zonnig gelegen, op ca. 400 m van het centrum van Neukirchen en op ongeveer 900 m van de Wildkogelbahn. De skibus stopt direct voor de deur en brengt u eenvoudig naar de bergbaan. Een toegang tot de loipe ligt ongeveer 100 m verderop, een rodelbaan bereikt u na 200 m.

Het comfortabele hotel is uitgerust met receptie, Wi-Fi, internethoek, lift, ontbijtruimte, restaurant, hotelbar, verblijfsruimte, kinderspeelkamer en skiruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn eveneens bij de accommodatie aanwezig (volgens beschikbaarheid).

Ter plaatse ontvangt u de gastenkaart van de regio, waarmee u vele kortingen en services ontvangt (zie informatie ter plaatse).

De verzorgde vitaal- en relaxgedeelte van ca. 200 mē met Finse sauna, infraroodcabine, stoombad, Kneippbad, Pinzgauer Hoagascht-stube en rustruimte kan dagelijks gratis worden gebruikt. De whirlpool en het solarium kunnen tegen betaling worden gebruikt. Ter plaatse kunnen bovendien massages worden bijgeboekt (tegen betaling).

  • € 700,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Neukirchen

Unterbrunn

Unterbrunn
vanaf 646,00 EURO
Bekijk Hotel

Familienhotel Rohregger

Familienhotel Rohregger
vanaf 525,00 EURO
Bekijk Hotel

Venediger Lodge

Venediger Lodge
vanaf 567,00 EURO
Bekijk Hotel

Wohlfuhlhotel Unterbrunn

Wohlfuhlhotel Unterbrunn
vanaf 371,00 EURO
Bekijk Hotel

Zirbenhotel Steiger

Zirbenhotel Steiger
vanaf 700,00 EURO
Bekijk Hotel