Venediger Lodge Neukirchen

• rustige ligging, op slechts 200 m van de skilift
  • wellnessfaciliteiten
  • ruime appartementen tot 6 personen

Venediger Lodge is een nieuw viersterrencomplex met een toplocatie, op ca. 100 m van het centrum van Neukirchen, in het hart van het nationalpark Hohe Tauern. Je verblijft in ruime en luxueus ingerichte suites of appartementen met balkon of terras en kunt genieten van wellnessfaciliteiten.

Je beschikt er over tal van faciliteiten waaronder een ruime lounge, gratis wifi, gratis parkeerplaatsen, een kiosk en een wasserette. In het wellnesscentrum kom je helemaal tot rust. Je kunt er relaxen in het stoombad, de sauna, het sanarium of de infraroodcabine. Hou je van wat meer actie? Dan kun je je uitleven in de fitness.

In het restaurant word je dagelijks verwend met traditionele, regionale en internationale specialiteiten. 's Ochtends staat een lekker ontbijtbuffet met biohoek voor je klaar en 's avonds kun je genieten van viergangenkeuzediner met saladebuffet. Aan de gezellige bar kun je de dag afsluiten met een goed glas wijn.

Venediger Lodge ligt in het hart van het nationalpark Hohe Tauern. De skilift bevindt zich op 200 m.

Accommodatiecode: 9061B

• -sterren Hotel

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Unterbrunn

Venediger Lodge