Hotel Unterbrunn

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Neukirchen

Hotel Unterbrunn is een traditioneel hotel in het centrum van Neukirchen am Grossvenediger, net buiten nationaal park Hohe Tauern. De skilift en de skipiste van het skigebied Wildkogel bevinden zich op slechts 200 meter afstand. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht en voorzien van een comfortabele badkamer. Sommige kamers beschikken tevens over een balkon met uitzicht op de prachtige omgeving.

Na een dagje skien kom je tot rust in het wellnesscentrum van Hotel Unterbrunn. Trek wat ontspannende baantjes in het binnenzwembad en warm weer op in de sauna, het Turks stoombad of het kruidenstoombad terwijl de kids zich vermaken in de speelkamer. Voor een goede party hoef je ook het hotel niet uit: In hotel Unterbrunn vind je een apres-ski bar en een discotheek, waar het tot in de late uurtjes gezellig is.

Hotel Unterbrunn, Hotel voor  personen in Neukirchen

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Neukirchen extra

Unterbrunn