Hotel Landhaus Rohregger Neukirchen

Hotel Landhaus Rohregger is een gezellig landelijk ingericht hotel, gelegen op 400 meter van de piste. Het pittoreske centrum van Neukirchen en de skilift liggen op loopafstand. Op de pistes kun je genieten van een prachtig uitzicht tijdens een ski tocht. De kamers van het hotel zijn authentiek en comfortabel ingericht.

Na een dag sneeuwpret kun je lekker opwarmen bij het knisperende haardvuur in de lobby van het hotel of ontspannen in het knusse wellnesscenter. Waarna je kunt genieten van een heerlijk diner in het restaurant.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Hotel Landhaus Rohregger

Gasthof & appartementen Venedigerblick