Familienhotel Rohregger Neukirchen

kleinschalig hotelgratis wifiskilift Wildkogel op ca. 500 mHet charmante hotel Rohregger is een klein viersterrenhotel voor de hele familie. Het ligt aan de rand van het dorpje Neukirchen en biedt je een prachtig uitzicht op de Kitzbheler Alpen. De bus naar de skilift Wildkogel stopt er bijna voor de deur. De skischool en de skiverhuur vind je op ongeveer 500 meter afstand. Rohregger is een knus hotel voor liefhebbers van skin, langlaufen, sleen en wandelen! De Wildkogelbahn ligt op ca. 500 m.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann reizen) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Hotel Landhaus Rohregger

Gasthof & appartementen Venedigerblick