Wellnessapartments Furschuss Neukirchen

Op een zonnige locatie in Neukirchen am Grossvenediger vindt je Wellnessapartments Furschuss. Na een dag op de piste kun je hier heerlijk ontspannen. Zo is er o.a. gemeenschappelijke wellnessruimte bestaande uit een overdekt verwarmd zwembad, een sauna, fitnessruimte, relaxruimte en salon met massagemogelijkheid. Het centrum van Neukirchen am Grossvenediger en de skilift waarmee je het familievriendelijke Wildkogel Ski Arena skigebied in komt liggen op ca. 1 km. De skibus stopt al op 150 meter van het appartement. Bij de skilift bevindt zich ook een oefenweide (geopend al naar gelang weersomstandigheden). Heb je interesse in meerdere skigebieden, rijd dan eens naar Hollerbach (ca. 11 km) en ontdek het skigebied KitzSki Kitzbuhel / Kirchberg of rijd naar Konigsleiten (ca. 15 km) voor het skigebied van de Zillertal Arena. Het appartementenhuis bestaat uit drie verdiepingen en is in 2017 gerenoveerd. Bij Wellnessapartments Furschuss zijn parkeerplaatsen.

• € 1430
  • 0-sterren Appartement
Wellnessapartments Furschuss, Appartement voor  personen in Neukirchen

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Nationalpark Chalet Alplesspitze

Residenz Wildkogelbahnen Top 1