Risa's Lodge Neukirchen Neukirchen

Op loopafstand van het centrum van het bekende Neukirchen am Großvenediger (gelegen nabij het National Park Hohe Tauern) is dit royale vakantiehuis gelegen. Op de begane grond beschikt u over een grote woonkamer met toegang tot de tuin en het terras. In deze woonkamer staat een eettafel maar is ook een gezellige zithoek gerealiseerd. Daarnaast beschikt u over een aparte keuken met eethoek. Op de 1e etage vindt u maar liefst 4 slaapkamers waarbij 3 slaapkamers zijn voorzien van 3 bedden (2 persoonsbed en 1 persoonsbed). Verder is er op deze etage een zeer grote badkamer en apart toilet. De 2e badkamer vindt u in de kelder waar ook een grote recreatieruimte is. In de winter kunt u gebruik maken van de gratis skibus welke u snel naar de skilift brengt. Afdalen op ski’s kunt u tot vlak bij het huis. Verder zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om te langlaufen, wandelen of een arrenslee tocht te maken. Vergeet niet om de rodelbaan van Bramberg te bezoeken, deze behoort tot een van de langste rodelbanen van Europa. In de zomer worden er volop activiteiten georganiseerd, kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en mag een bezoek aan de watervallen van Krimml zeker niet ontbreken.

• 3-sterren Appartement
Risa's Lodge Neukirchen, Appartement voor 11 personen in Neukirchen