Residenz Wildkogelbahnen Top 1 Neukirchen

woonkamer met zithoek (slaapbank voor 2 personen) en eethoek volledig ingerichte keuken met afwasmachine, oven, magnetron, koffie filter machine en Nespresso machine 2 slaapkamers met 2 persoons bed, tv 1 slaapkamer met 2 persoons bed, stapelbed (badkamer en suite) 1 badkamer met wastafel, douche en toilet (slaapkamer en suite) 1 badkamer met wastafel, douche en toilettv, wireless sound system, internet Wi-Fi, safe gratis toegang tot de gezamenlijke wellnessruimte kruidensauna, finse sauna, warmtebanken en schnecken douches. wasmachine en wasdroger voor algemeen gebruik terras skilockers met skischoendroger 2 overdekte parkeerplaatsen, onder de appartementen (inrijhoogte 2.20 m) lift in het gebouw aanwezig.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chaletsplus.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Nationalpark Chalet Alplesspitze

Residenz Wildkogelbahnen Top 1