Bianca Neukirchen

Op nog geen vijf autominuten van het gezellige centrum en de skilift ligt de rustige wijk Venedigersiedlung, waar dit ruime 4-persoonsappartement zich bevindt. Het interieur is modern en comfortabel. Door de ligging van het huis tegen de berg is de entree via een trap naar beneden te bereiken. Vanuit de door een heg afgeschermde tuin met tuinmeubelen heeft u altijd een schitterend uitzicht op de omliggende bergwereld. Neukirchen am Grossvenediger, met zijn eigen skigebied Wildkogel , is in de winter een ideale bestemming. Vlakbij uw vakantiewoning vindt u de langste natuurrodelbaan (14 km) van Europa! In de lente, zomer en herfst zit u midden in het National Park Hohe Tauern, op steenworp afstand van de Krimmeler Wasserfallen, de Grossglocknerstrasse en Zell am See-Kaprun. Bijzonderheden: het 2-pers. bed is 1.40 m. x 2 m.

Bianca, Appartement voor 3 personen in Neukirchen

Residenz Wildkogelbahnen