Apartment Berndl Neukirchen

Een origineel en gezellig vakantie-appartement midden in Sulzau bij Neukirchen am Grossvenediger. Het appartement biedt op een oppervlakte van 110 m2 veel ruimte en een voor de regio typische inrichting met een rustieke uitstraling. Bovendien beschikt u in het hele appartement over vloerverwarming. Het appartement is zeer rustig doch voldoende centraal gelegen, zodat u een goede verbinding hebt met de vrijetijdsmogelijkheden in de regio. In de zomer betekent dat een directe toegang vanaf de deur tot de diverse mountainbike- en wandelroutes in de regio. Verder zijn er de kabelbanen in de bergen, die in het hoogseizoen open zijn, met hun aanbod. In de winter is de regio bekend om zijn goed geprepareerde skipistes, evenals het skicircus. Of het nu gaat om apres-ski, sneeuwschoenwandelen, relaxen in de omliggende spas, hier is voor elk wat wils.

Apartment Berndl, Appartement voor 8 personen in Neukirchen

Residenz Wildkogelbahnen