Alpengluhen Neukirchen

Dit is een nieuwe en modern appartement, midden in het centrum van Neukirchen am Grossvenediger. Het ligt op slechts 100 meter van de lift! Het appartement van 60 m2 biedt ruimte voor 6 personen. Het huis beschikt over een terras met tuin en is daarom ook zeer geschikt voor hondenbezitters. Door de ideale ligging zijn de activiteiten in de regio snel te bereiken en kan men door de nabijheid van liften en andere dorpen de auto rustig laten staan. Niet alleen een gezin maar ook een groep volwassenen zullen in dit huis een geslaagde vakantie kunnen doorbrengen. Zowel in de zomer als in de winter biedt de regio een groot aanbod van diensten. Dit varieert van wandelen in de zomer tot alpinesport in de winter. Bedoeld voor alle toeristen die hun vakantie centraal willen doorbrengen.

Alpengluhen, Appartement voor 6 personen in Neukirchen

Residenz Wildkogelbahnen